J7KC

J7KC

         J7KC серија на магнетни контактори, модели до 2,2kW (240VAC) или до 5,5kW (440VAC).

  • Технологијата за ожичување Push-In Plus заштедува време на поврзување и одржување
  • најмали во својата класа
  • Идеален за контрола на мотор до 2,2kW (од 200 до 240VAC)  или до 5,5kW (од 380 до 440VAC), класа AC-3
  • Висока сигурност на контактите (мин. 5VDC, 3mA)
  • со функција за  апсорпција на пренапони 
  • Сертифицирани согласно главните стандарди за безбедност