HD-SDI Series

HD-SDI Series

       HD-SDI серија на камери во боја со HD-SDI излез.

  • Full HD 1080p
  • 60 FPS
  • чувствителност при слаба светлина
  • може да се поврзе со мониторот директно со BNC конектори
  • погоден за пренос на слика на долги растојанија