HAWK MV4000

HAWK MV4000

      HAWK MV4000 серија на паметни камери се надоврзуваат на претходната генерација на камери со четирикратна моќ на обработка и постигнување реакција на активирање во реално време со помош на FPGA. Најсовремени алгоритми ги прават одлична алатка за секоја индустрија, без разлика дали условот е читање на код, верификација на код,  инспекција на код или мерење или пак комбинација од сите четири.

  • целосна индустриска поврзаност
  • исклучително груб
  • комплетен од алатки за читање на код, верификација и проверка
  • со брзина на процесорот скоро како на PC
  • целосно опремени со леќи, светла, кабли и држачи
  • програмирано со користење на AutoVISION или Visioncape
  • должина (без приклучоци) 75mm,
  • ширина: 75mm,
  • длабочина (без леќа): 54mm