H7ET

H7ET

Само-напојувачки временски бројач.
Серијата H7E е достапна со голем дисплеј со 8,6мм висина на карактер. Вклучува модели со задно осветлување за подобрена видливост на слабо осветлени места. Вклучува бројачи на сума, бројачи на време, тахометри и бројачи монтирани на PCB.

  • 24x48x55,5мм
  • 7 цифри, 8,6мм висина на карактер
  • Куќиште во црна или светло-сива боја
  • Двоен временски опсег 999999.9h <-> 3999d23.9h или 999h59m59s <-> 9999h59.9m