H7EC

H7EC

LCD-тотализатор со само-напојување.
Серијата H7E е достапна со голем дисплеј од 8,6мм висина на карактер. Вклучува модели со задно осветлување за подобрена видливост на слабо осветлени места. Вклучува бројачи на сума, бројачи на време, тахометри и бројачи монтирани на PCB.

  • 24x48x55,5мм
  • 8 цифри, 8,6мм висина на карактер
  • Куќиште во црна или светло-сива боја
  • Двојна брзина на внесување: 30Hz <-> 1kHz
  • Кратко тело: сите модели имаат длабочина од 48,5мм