H7CX

H7CX

Најкомплетниот дигитален стандарден бројач на пазарот
H7CX ви ја нуди најкомплетната серија производи на пазарот денес. Врз основа на обемно истражување на клиенти, овие нови бројачи се дизајнирани со дополнителни карактеристики што им се потребни на корисниците.

  • 48x48x59 до 78мм
  • Прикажување на вредност во три бои, црвена, зелена или портокалова
  • Режим на двоен бројач
  • 6-цифрен модел -99999 до 999999, поставете вредност -99999 до 999999 или 0 до 999999
  • Влезен контакт, NPN или PNP