H5CX

H5CX

Најкомплетниот дигитален стандарден тајмер на пазарот.
H5CX ви ја нуди најкомплетната серија производи на пазарот денес. Врз основа на големо истражување на клиенти, овие нови тајмери се дизајнирани со дополнителни вредности, што на корисниците им се потребни и ги ценат.

  • 48x48x59 до 78мм
  • Вредност на приказот во три бои, црвена, зелена или портокалова
  • Модели со излез на моментален контакт
  • 0,001 с до 9999ч, 10 опсези
  • NPN, PNP и контакт влезови