H3YN/H3YN-B

H3YN/H3YN-B

Компактен, повеќефункционален тајмер со приклучок.

  • Приклучокот со технологија Push-in plus, PYF -__- PU е достапен за лесно ожичување.
  • Лесна замена и го намалува вашето време за одржување.
  • Заштеда на простор со тенок дизајн со ширина од 21,5мм.
  • Големото транспарентно копче за поставување време го олеснува поставувањето на времето.