H3RN

H3RN/H3RN-B

Компактен, повеќенаменски тајмер со приклучок.

  • Приклучокот со Push-in plus технологија, P2RF -__- PU е достапен за лесно ожичување.
  • Лесна замена и го намалува вашето време на одржување
  • Заштеда на простор со тенок дизајн со ширина од 15,5мм.