H3DT

H3DT

Тенки DIN тајмери со ширина од 17,5мм со Push-in plus технологија за апликации во панел.

  • Помага во заштеда на простор и ја намалува работата во контролните табли
  • Тенки тајмери (ширина од 17,5мм) со два комплети на контакти: Еден од најтенките тајмери ширум светот
  • Ја намалува потрошувачката на енергија (активна моќност) до 60% за да помогне во намалување на производството на топлина во контролните панели
  • Овластен за морски стандарди (LR/DNV GL)
  • Во согласност со RoHS