H3DK

H3DK

Индустриски тајмери широки 22,5мм дизајнирани лесно да се вклопуваат во дизајни на панели.
Новата H3DK серија на solid state тајмери ви обезбедува квалитет на производот што можете да го очекувате од OMRON. Овој детален опсег на тајмери обезбедува цела низа функционалности за да одговараат на повеќе барања и апликации, сите во компактно куќиште со ширина од 22,5мм DIN-шина.

  • Finger-safe терминален блок и завртки според EN 50274
  • Нов 12VDC модел достапен во сите подсерии
  • Новиот ѕвезда-делта модел со напојување до 440Vac
  • 24 и 48v интегрирани во истиот модел за тајмер за задоцнување при исклучување
  • Поширок временски опсег (поставување време 0,1 до 1,200 ч)
  • Целосна компатибилност со H3DE сериите