H3CR

H3CR

Серија на мултифункционален тајмер 48×48мм. Овој детален опсег на solid state тајмери ви овозможува мулти-функционален тајмер, двоен тајмер, тајмер со ѕвезда и тајмер за временско исклучување.

  • 48×48мм преден панел/приклучок
  • Високо-ниско напонски модели
  • 0,05с до 300ч
  • DPDT, 5А на 250VAC
  • Транзистор 100mA на 30VDC