GigE Vision

GigE Vision

           GigE Vision серија на индустриски камери со високи перформанси.

  • висока резолуција
  • CMOS сензори со голема брзина
  • напојување преку Ethernet
  • достапни се и камери од Sony CMOS (Pregius)