G9SE

G9SE

G9SE серијата нуди компактни единици на апликации за следење на Е-стоп, врата и мониторинг. Модули со два или четири безбедносни контакти и временско исклучување на одложување достапни на куќиштето со мала големина.

  • Едноставно ожичување на предната страна со помош на терминали без завртки.
  • Ширина од 17,5 или 22,5 mm за да заштедите простор за монтирање
  • 15мм Макс. време на одговор
  • Функција за безбедно одложување на исклучување до PLe
  • Сертификација за стандарди за подигнување EN 81-1, EN 81-2