G7Z

G7Z

Компактно реле за напојување од 160 ампери.
Серијата G7Z обезбедува компактно, економично решение за апликации како што се инвертори, UPS, кола на батерии на соларни и горивни ќелии. Релето во комбинација со помошен блок за контакт го исполнува EN 60947-4-1. Потрошувачката на енергија е помала од 4 вати.

  • Струја на вклучување 160A (40A рејтинг/4-пола/IEC-AC1)
  • Прекинувачки напон 440VAC
  • Безбедносна функција со огледални контакти во различни конфигурации
  • Потрошувачка на енергија помала од 4 вати
  • Низок шум при префрлување (70dB)