G7SA

G7SA

Тенката серија G7SA релеа со присилни контакти за отварање/затварање е достапна со четири или шест полови со различни контактни комбинации и нуди засилена изолација. Терминалите се наредени за лесен распоред на PCB. Може да се залемат директно на PCB или да се користат заедно со P7SA приклучоците .

  • Присилни контакти за отварање/затварање
  • Во согласност со EN 50205
  • 6А на 240VAC и 6A на 24VDC за отпор на товар
  • Засилена изолација помеѓу влезовите, излезите и половите
  • На располагање се 4 и 6-полни релеи
  • Приклучоци достапни со Push-In технологија