G7S

G7S

Тенката серија G7S-E релеа со присилни контакти за отварање/затварање е достапна со шест полови во две различни контактни комбинации. Терминалите се наредени за лесен распоред на PCB. Може да се залемат директно на PCB или да се користат заедно со приклучоците P7SA.

  • Присилни контакти за отварање/затварање
  • Во согласност со EN 50205
  • NO контакти: 10A на 250VAC и 10A на 30VDC,
    NC контакти: 6A на 250VAC и 6A на 30VDC за отпор на товар
  • Засилена изолација помеѓу влезовите, излезите и половите
  • На располагање се 4 и 6-полни релеи