G7L

G7L

Мултиполно реле за напојување.
Реле со висок капацитет, висока диелектрична цврстина, компатибилно со моментални падови на напон. G7L е опремен со механизам за двојно прекинување и копче за тестирање (со исклучок на моделите -P).

  • SPST-NO или DPST-NO видови на контакти
  • Брзо приклучување, PCB или терминал со завртки
  • 20, 25 или 30А номинален товар
  • Компатибилен со моментални падови на напон
  • Широк спектар на апликации со намотки од 100 или 200V