G7J

G7J

Мултиполно реле со голем капацитет што се користи како контактор.
Со номинална струја на оптоварување од 25А како резултат на минијатурната шарка за максимална моќност на вклучување, G7J може да ги префрли и товарите на моторот, како и резистивните и индуктивните оптоварувања.

  • 4PST-NO, 3PST-NO/SPST-NC или DPST-NO/DPST-NC типови контакти
  • Брзо приклучување, PCB или терминал со завртки
  • 25А номинален товар
  • Компатибилен со моментални падови на напон
  • Може да се користи како контактор