G6D4

G6D4

Модел со Push-In Plus технологија, додаден на терминалните релеи со излез со четири точки.

  • 5A Оценка според оптимални дизајни за широк спектар на апликации (технологија Push-In Plus).
  • Perm-In Plus терминалот овозможува намалување на работата и не бара повторно затегнување.
  • Кратки решетки (се нарачуваат одделно) обезбедуваат лесни вообичаено поврзување и вкрстено поврзување до соседните терминални релеи.
  • Методот со двојни жици овозможува ожичување на гранично поврзување (Push-In Plus технологија)
  • Секое реле има независни намотки и контакти за компатибилен излез на PLC (и NPN и PNP).
  • Достапни се модели на механичко реле и моќни релејни модели на MOSFET (за контакт со високи фреквенции).
  • Индикатор за работа на LED, диода за апсорпција на пренапон и алатки за лесно отстранување на релеите се вклучени како стандардна опрема.
  • UL и CSA сертификација за стандардни модели. VDE сертификација за терминал Завртки, TÜV сертификација за Push-In Plus терминал. IP20 заштитен код за Push-In Plus моделите.