G4Q

G4Q

Уникатно Флип-Флоп реле.
Секој контакт во биполниот механизам за контакт извршува алтернативна работа на сопирачката при секој влез на пулсот и затоа е идеален за наизменична работа или работа на пренос/вклучување на моторот.

  • Задоволува диелектрична јачина од 2.000VAC
  • Ниска потрошувачка на енергија (наизменична струја: приближно 6,4VA; DC: приближно 3,9W)
  • DPDT конфигурација на контакт