G3RV-SR

G3RV-SR-Slim-IO-Relay

Индустриска „slim“ 6мм SSR .

Покрај тоа што се тенки, а со тоа и заштедуваат простор на панелот, G3RV релеите се многу силни, имаат голема површина за контакт и иглички што не се свиткуваат. Поврзувањето со PLC е лесно и се постигнува без грешки за неколку секунди преку click приклучоци. Покрај тоа, вклучувањето на напојувањето во G3RV релеи со DC излези се управува од MOSFET во излезот, кој има идеални карактеристики на дисипација на топлина.

  • Компатибилен со G2RV
  • LED индикатор вграден во SSR
    Push-in plus технологија и додатоци за лесно ожичување