G3R-IO

G3R-I/O

Компактен SSR за I/O интерфејс со големи барања за диелектрична јачина.
Достапни се брзи модели со оптимален рејтинг на влез за различни сензори, како и влезни и излезни модули што може да се користат наместо G2RS. Користете спојка во согласност со VDE 0884 и осигурувајќи I/O диелектрична јачина од 4,000V.

  • 1.5 и 2А излезна струја
  • Излезни напони од 5 до 200VDC/од 100 до 240VAC
  • Компатибилен со G2RS електромеханички релеи
  • Монтирање на DIN-шина преку приклучоци
  • Индикатор за работа за да се потврди влезот