G3PJ

G3PJ

Solid State реле за грејачи.
Еднофазен SSR за генерирање на мала топлина овозможува носење 25A (G3PJ-_25B (-PU)) дури и за блиско монтирање на три SSR за да придонесе за намалување на контролните панели. Модели достапни со push-in plus влезни терминали.

  • SCCR од 10kA (UL 508)
  • Заштитата од пренапон ја подобрува јачината на диелектричната моќност за излезните струи
  • Достапни се и влезни терминали и завртки
  • Монтирање на DIN-шина или со завртки
  • Во согласност со RoHS