G3PH

G3PH

SSR со голема моќност и контрола на оптоварување со голема струја од 75 или 150A на 240 или 480VAC.
G3PH релеате се дизајнирани да менуваат грејачи како легурирани метални грејачи (NI-CR грејачи) и грејачи на ламби (халогени грејачи). Има заменлив кертриџ со напојување со цел да заштеди трошоци за одржување. Лесната монтажна конструкција вклучува ладилник.

  • 75 или 150А; 240 или 480VAC
  • Заменливи елементи на моќност
  • Индикатор за вградена работа
  • На располагање се zero-cross и non-zero-cross модели
  • Коло на пренапон