G3PA

G3PA

Solid State реле со напонски кертриџ кои може да се замени.
Оптималниот дизајн на ладилникот придонесе за намалување на големината на овој производ. Напонскиот кертриџ на G3PA е лесно заменлив за лесно одржување. G3PA може да се монтира на DIN-шина или со помош на завртки.

  • 20-60 излезна струја
  • Излезни напони од 24-480VAC
  • Применливо со 3-фазни оптоварувања