G3NE

G3NE

Компактен, ефтин, SSR преклопник од 5 до 20А.
Ова Solid State реле има широк опсег на напон на оптоварување: од 75 до 264VAC. И оптоварувањата од 100V и 200V можат да се справат со истиот модел. Се користат посветени, компактни алуминиумски PCB и елементи за напојување. Вградениот варистор ефикасно ги апсорбира надворешните бранови.

  • 5-20А излезна струја
  • Излезни напони од 75-264VAC
  • Вграден варистор
  • Брзо поврзување на влезови од 110V и излезни 250V