G3NA

G3NA

Solid State реле со 5-90А излезни струи.
Сите модели ги имаат истите компактни димензии за да обезбедат униформен чекор на монтирање. Вграден варистор ефикасно ги апсорбира надворешните бранови. Индикаторот за работа овозможува следење на работата.

  • 5-90А излезна струја
  • Излезни напони од 24-480VAC/5-200VDC
  • Вграден варистор
  • Индикатор за работа (црвена LED)
  • Заштитна обвивка за поголема безбедност