G2RV-SR

G2RV-SR Slim I/O Relay

       G2RV-SR серија на I/O тенки индустриски релеи од само 6мм со широк спектар на придобивки за производителите на машини и градителите на панели, идеални за компактни панели и опрема, но сепак со издржливост и сигурност потребна за индустриски апликации.

  • Push-in plus технологија за лесно ожичување
  • достапни модели со тест-прекинувач што може да се заклучи
  • голем Push-in plus приклучок за  одлична конекција
  • LED / механичко означување за проверка на функционалноста
  • транспарентно куќиште за проверка на состојбата
  • тенок дизајн за заштеда на простор
  • специјален тип на влезови со позлатени контакти
  • компатибилни со G3RV