G2R-S

G2R-_-S

          G2R-_-S серија на релеи со подобрени карактеристики, избор на многу модели за употреба во било која апликација.  Стандардно моделите се со механички индикатор и плочка со име. Опциски достапни модели со златни контакти и диода.

  • SPDT модели на 10A или DPDT модели на 5 A
  • механичко индикатор, LED индикатор и опциски модели со тест копче
  • транспарентно куќиште
  • достапни приклучоци за приклучоци без завртки
  • заштеда на простор – ширина од 16 мм (вклучително и приклучоци)