G-Series Мотори

G-Series Мотори

     G-Series серво мотори со компактна големина и одлични перформански. Избор на повеќе модели за задоволување на барања во било која апликација. Кога се користат со SmartStep 2 драјвери, овие серво мотори преставуваат едноставно и економично решение.

  • модели од 0.05kW до 1,5kW
  • модели со 2.000 или 3.000 вртежи во минута
  • со апсолутен или инкрементален тип на енкодер
  • со максимален вртежен момент 300% поголем од континуираниот вртежен момент во текот на 3 секунди или повеќе во зависност од моделот
  • серво мотори поддржани од серво драјверите од SmartStep2, G-Series и Accurax G5
  • достапни се цилиндрични и рамни серво мотори
  • IP65 степен на заштита
  • опциски модели на мотори со сопирачка