G-series Драјвери

G-Series Драјвери

      G-Series Драјвери со комактен дизајн и одлични карактеристики. Серво драјверите од оваа серија се со вграден MECHATROLINK-II со што значително се намалува времето за поврзување и сетирање и се заштедува 30%, а сето тоа резултира и во намалување на можноста за грешки при поврзување и пуштање во работа.

  • MECHATROLINK-II и Analogue/Pulse модели
  • висока фреквенција на одговор од 1kHz
  • автоматско подесување за лесно и брзо стартување
  • функција за сузбивање на вибрациите
  • контрола на позиционирањето, брзината или вртежниот момент
  • одделно напојување и контролно напојување
  • брзо и прецизно позиционирање
  • Incremental и absolute енкодер