FQ2

FQ2

      FQ2 серија на Vision сензори е новиот стандард за напредна инспекција, читање на кодови и верификација.  Со над 100 достапни модели FQ2 серијата им овозможува на корисниците целосна флексибилност при креирање на најразлични апликации. Без разлика дали ви треба висока резолуција, читање на код, интегрирано осветлување или рентабилно решение за  едноставна апликација, постои FQ2 камера што одговара на секоја ваша потреба.

  • избор на многу модели со моќни функционалности
  • кристално чиста слика
  • “Сè-во-едно” куќиште
  • лесно пребарување со Shape Search II
  • можност за читање на DPM кодови
  • уникатна OCR технологија
  • верификација на кодот
  • напредна инспекција