FQ-CR1

FQ-CR1

      FQ-CR1 серија на читачи на кодови со компактен дизајн овозможува прецизно, сигурно и лесно читање на бар-кодови и 2D кодови, благодарение на супериорната технологија за кристално чиста слика.

  • 1D читачи на кодови
  • 2D читачи на кодови
  • кристално чист квалитет на слика
  • контрола со еден допир преку едноставно мени засновано на икони