FHV7

FHV7

        FHV7 серија на паметни камери наменти за апликации за инспекција и мерења каде е потребна голема брзина и голема точност.
Благодарение на првото повеќебојно светло и најдобрата во класа камера со висока резолуција од 12 мегапиксели, потребна е само една паметна камера од FHV7 серијата  за постигнување на највисоките стандарди на прецизност во индустриите со разновидни производни линии.