FH/FZ5 Vision Controller

FH/FZ5 Vision Controller

       FH/FZ5 серија на Vison контролери за побрзо работење на машината и поврзување на камери во било која апликација. Оваа серија ги интегрира придобивките од паметната камера и моќниот Vision систем во една платформа.  Овозможуваат едноставно подесување, брза инсталација и подобрени оптички перформанси, што резултира пак со уникатната јасност на сликата при употреба на интелигентна камера.