FH/FZ Cameras

FH/FZ Cameras

      FH/FZ серија на Vision камери за примена во било која апликација. Исклучително компактни минијатурни камери до 21Mpix. Можност за поврзување со моќните Vision контролер од FH/FZ серија. Потребно е само да се вклучат и веднаш работат.