V420-F

F420-F

         F420-F серија на паметни MicroHAWK камери кои се најмал интегриран Vision систем на светот.

  • едноставна конфигурација со AutoVISION
  • достапен сензор од 5 мегапиксели
  • достапен автоматски фокус
  • RS-232, USB или Ethernet преку USB
  • IP54степен на заштита
  • кабел со аголен излез