F3SJ

F3SJ

F3SJ серијата светлосни завеси за безбедност на OMRON нудат прилагоден пристап на различни средини за производство. Конвенционалните светлосни безбедносни завеси нудат модели со целосни карактеристики, дури и кога е потребно само едноставно откривање на упад. Оваа серија нуди палета на производи што ви овозможува да го изберете најдобриот производ според вашите потреби за апликација. F3SJ сега ви овозможува да ја изберете најдобрата светлосна завеса за безбедност за вашата апликациска околина без да плаќате за неискористени функции.