F3SG-RA

F3SG-RE

Лесната безбедносна светлосна завеса F3SG-RE овозможува едноставност при монтирање, ракување и одржување.

  • Отпорен на торзија за брзо и едноставно усогласување
  • Кабелска врска со паметен клик за брзо поставување и точен вртежен момент за да се обезбеди IP67
  • Препознавање на QR-код за лесно решавање проблеми на интернет