F3SG-RA

F3SG-RA

Напредната безбедносна светлосна завеса F3SG-RA овозможува едноставност при монтирање, секојдневно работење и одржување.

  • Отпорен на торзија за брзо и едноставно усогласување
  • Кабелска врска со паметен клик за брзо поставување и точен вртежен момент за да се обезбеди IP67
  • Препознавање на QR-код за лесно решавање проблеми на интернет
  • Избор на излез PNP/NPN со DIP прекинувач
  • Каскадна врска до 3 сегменти и до 255 зраци
  • Вградени функции за бришење, исклучување и ресетирање