F3S-TGR-S_A/-S_D

F3S-TGR-S_A/-S_D

Самостојните безконтактни прекинувачи поддржуваат апликации како заштитни врати или следење на позицијата во машините. Тие ја користат докажаната безконтактна технологија на OMRON, овозможувајќи да се покријат механичките толеранции и вибрации.

  • На располагање модели со единечен или двоен побудувач
  • Базирани на Hall технологија
  • Поврзување до 20 прекинувачи во серија
  • LED за лесна дијагноза
  • Работи зад фитинзи од не’рѓосувачки челик
  • Бесконтактен – нема абразија – нема честички
  • Компензација на механички толеранции
  • Погоден за чистење под висок притисок, процеси CIP/SIP заради IP69K (претходно жични типови)
  • Се прилагодува на безбедносните категории до PLe според EN ISO 13849-1