Safety Door Switches

F3S-TGR-N_C

Hall-кодирани безконтактни прекинувачи кои го следат статусот на заштитни врати. Достапно е куќиште од не’рѓосувачки челик за високи хигиенски барања во прехранбената индустрија.

  • Базирани на Hall-технологија
  • Поврзување до 20 прекинувачи во серија
  • LED за лесна дијагноза
  • Работи со сите наши контролери за безбедност
  • Работи зад фитинзи од не’рѓосувачки челик
  • Бесконтактен – нема абразија – нема честички
  • Компензација на механички толеранции
  • Погоден за чистење под висок притисок, процеси CIP/SIP поради IP69K (претходно жични типови)
  • Одговара на безбедносните категории до PLe според EN ISO13849-1