F3S-TGR-KM15 /-KM16 /-KH16

F3S-TGR-KM15 /-KM16 /-KH16

Безбедни прекинувачи на вратите со нерѓосувачка
челична глава или целосно тело од не’рѓосувачки челик.

  • 2NC/1NO или 3NC контакти
  • Влез на клучот што може да се сврти наназад
  • 4 клучни позиции за вметнување
  • 3 влезови во М20 каналот
  • Позитивни контакти за прекин (до IEC 60947-5-1)