F3S-TGR-KHL

F3S-TGR-KHL

Безбедносен нерѓосувачки прекинувач за управување на врата.

  • Прекинувач за безбедносна врата со механизам за електромагнетно заклучување и отклучување (механичко заклучување/отклучување на електромагнет)
  • 4NC или 2NC (безбедност), 1NO (штитник отворен), 1NO (заклучен отворен)
  • Јака сила на задржување на клучот: 3000 N (KHL3 и 3R)/2000 N (KHL1)
  • LED за дијагноза
  • IP69K погоден за SIP/CIP процеси
  • Позитивни контакти за прекин на IEC 60947-5-1