V320-F

F320-F

       F320-F серија на компактни MicroHAWK паметни камери.

  • едноставна конфигурација со AutoVISION
  • достапен сензор од 5 мегапиксели
  • најмали во својата класа
  • IP40 степен на заштита
  • единечен RJ50 приклучок и кабел 
  • RS-232 и Ethernet преку USB порти