ES1C

ES1C

Постигнете супериорна отпорност на животната средина и широк
опсег на мерење од 0 до 400°C.
Овој инфрацрвен термосензор обезбедува брз, точен и многу стабилен начин за мерење на температурата на предметите. Неговиот излез обезбедува универзален сигнал 4-20mA, што му овозможува да работи со многу контролери на температура или PLC.

  • Флексибилно поставување со тенок цилиндричен облик и долг фокус со растојание од 500мм и дијаметар на површина од 80мм.
  • Телото и силиконската SUS леќа се спротивставуваат на работната температура на околината до 70°C и се спротивставуваат на прашина и вода на еквивалент на IP67.
  • Брзо мерење со брза реакција од 100ms/90%.
  • Силна отпорност на бучава со излез од 4 до 20mA.