ER Series

ER Series

Серијата ER нуди широк спектар на функционалности во апликациите за влечење јаже. Од модели со основна функционалност со максимален распон на јаже од 40м, до различни флексибилни модели со не’рѓосувачки челик или робусно куќиште од алуминиум со максимален распон на јаже од 200м. Комплетите за јаже и целиот спектар на додатоци се дадени за лесна инсталација и издржливост.

  • Опциско Е-стоп копче
  • Опциски LED светилник за минимален застој
  • Индикатор за затегнување за лесно поставување и одржување
  • Тешко куќиште за апликации со посебни барања
  • Интегрирано копче за ресетирање
  • Толерантни на вибрации за сигурно работење