Температурни Регулатори

E5CSV

Лесен начин за совршена контрола на температурата.
Овој контролер со повеќе опсези 1/16 DIN со функција за аларм нуди PID контрола или избор на вклучување/исклучување со избор на поле. Големиот, единствен дисплеј ја покажува вредноста на процесот, насоката на отстапување од зададената точка, излезот и статусот на аларм.

  • Полето за поставување може да се конфигурира со прекинувачи
  • Повеќе-влезен (термопар/Pt100)
  • Јасно видлив 3,5-цифрен дисплеј со висина на карактер од 13,5мм
  • Контролен излез: реле, напон (за управување со SSR)
  • Вклучено/Исклучено или 2-PID контрола со автоматско подесување и самостојно подесување
DS-7108NI-K1/W/M

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DS-7108NI-K1/W/M

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DS-7108NI-K1/W/M

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.