EE-SX95

EE-SX95

Фото микросензор со ултра-компактна форма на вилушка.
Фото микросензорите со мала големина се идеално прилагодени за откривање на машински делови каде што просторот е клучен.

  • Монтирање со М3 или М2 завртки 
  • Јасни LED индикатори за поголема видливост од многу насоки.
  • Антивалентен излез (L-ON/D-ON)
  • Со заштита од куса врска